Company Features New Customer Visitor Center

Company Features New Customer Visitor Center

General contractor Victor Construction contributes to sleek transformation.

 Des Plaines, Illinois’ Honeywell UOP campus is now proudly featuring its new Customer Visitor Center. Prior to its recent renovation, the space was occupied as a library for employees to utilize. Continuing its learning opportunities for UOP’s employees, the layout of the center has been redesigned to also allow visitors of the campus to gather and learn about UOP’s international efforts and technologies. It was the collaborative efforts of Honeywell, property manager JLL, architect Earles Architects & Associates, and general contractor Victor Construction Co. that allowed for this sleek transformation into what will surely be highly utilized resource for the Honeywell UOP team members and its guests.